Αλκέτ Ριζάι: «Δεν ξαναδραπετεύω, θέλω να γυρίσω στην Αλβανία για να… ξαναβρώ το φως μου!»

- Ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι ζητά την επιστροφή του στην Αλβανία για να επανακριθεί από την αλβανική δικαιοσύνη!Την επιθυμία του να επιστέψει στην Αλβανία για να επανακριθεί και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του εκφράζει σε συνέντευξη του στην "Gazeta Shqiptare" ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι.

Όπως αναφέρει η αλβανική εφημερίδα, ο Ριζάι φαίνεται να μην γνωρίζει κάτι για την είδηση που κάνει λόγο για μεταφορά 500 κρατούμενων στην Αλβανία - μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το όνομά του- για να εκτίσουν εκεί το υπόλοιπο της ποινής τους.


Ο ίδιος δηλώνει πως ακόμα έχει πολλά δικαστήρια να «κλείσει» στην Ελλάδα. «Εγώ μπορώ να μεταφερθώ στην Αλβανία για να εκτίσω το υπόλοιπο της ποινής μου μόνο εφόσον κλείσω τα εκκρεμή δικαστήρια που έχω εδώ», δήλωσε ο Ριζάι.


Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Αλβανία για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, ο Ριζάι δηλώνει: «Ρωτάτε έναν τυφλό εάν θέλει να ξαναβρεί το φως του; Προφανώς και θέλω. Είναι ένα από τα πράγματα που θέλω περισσότερο. Θέλω να πάω πίσω στην Αλβανία και για όλες τις υποθέσεις που κρίνομαι εδώ στην Ελλάδα, να επανακριθώ στην Αλβανία».


Όσον αφορά την τελευταία του προσπάθεια να δραπετεύσει από τη φυλακή, ο Αλκέτ Ριζάι ισχυρίζεται ότι ήταν μια λανθασμένη κίνηση. «Όχι, όχι, δεν θα ξαναδραπετεύσω. Ακόμη και την τελευταία φορά που δραπέτευσα, δεν θυμάμαι τίποτα. Ήταν ένα λάθος, αλλά ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών», τονίζει ο Ριζάι.